Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számok és betűk használata 2.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
450
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

6.

a, s+p+k
b, 4 p+ 3 s+k
c, 5 s + 5 k
d, 12 db kakaós csiga, 8 db pogácsa, 23 db szendvics
e, 110+80+140= 330 Ft
f, 4 x 80 + 3 x 110 + 140= 790 Ft
g, 5 x 110 + 5 x 140= 1250 Ft
h, 12 x 140 + 8 x 80 + 23 x 110= 4850 Ft
1