Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika átlagszámítás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
397
9 pozitív egész szám átlaga 9. legfeljebb mekkora lehet a legnagyobb szám?
A lehetséges válaszok: 36, 71, 72, 73
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
73 lehet, mert 73+1+1+1+1+1+1+1+1=73+8=81

81/9=9

0