Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Van-e olyan mértani sorozat, melynek minden tagja irracionális?

Főoldal » Középiskola » Matematika
508
Hogyan kell megoldani ezt a feladatot?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sorozatok
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Például: a1= 2 
q=2.
a2=2  2 
a3=4  2 
Módosítva: 9 éve
0

Nem tudom. :D
0