Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
694
Mekkora frekvenciájú váltakozó feszültséggel szemben mutat 120 Ω induktív ellenállást egy
1,2 H önindukciós együtthatójú tekercs?

Nagyon kéne a segítség, köszönöm szépen előre is.:)
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
f = XL / 2π * L
f = 120 Ω / 2 π * 1,2 H = 15,915 Hz
1