Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek SOS

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
Csatoltam a képet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
5700·q²=4415
amiből q=0,88=88%
Azaz 100%-88%=12%-kal csökkent a termék ára kétszer is.
Ellenőrzés:
1. árleszállítás után: 5700·0,88=5016 Ft-ba került a termék
1. árleszállítás után: 5016·0,88=4415 Ft-ba került a termék
1