Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Fizika

Főoldal » Középiskola » Fizika
663
Mekkora áram folyik abban a 25 cm hosszú vezetőben, amelyre a rá merőleges 0,8 T
indukciójú mágneses mező 20 N erővel hat?

Nagyon fontos lenne, előre is köszönöm annak, aki segít!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Fizika

Válaszok

1
F=I*l*B
20N/0,8*0,25=I
100A=I
1