Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Középiskola » Matematika
539
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
11.
13x4 + 2x = 74
52 + 2x = 74
2x = 22
x = 11
12.
A legrosszabb esettel kell számolnunk, ami azt jelenti, hogy először kihúzzuk a 3 pár pirosat és a 2 pár kék zoknit, tehát 10db zoknit, és hogy legyen egy pár fehér zoknink, ahhoz a maradék (csak fehér) zoknik közül még 2 db kell, így a megoldás 12db zoknit kell biztosan kihúznunk.
0