Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Koordináták

Főoldal » Középiskola » Matematika
732
Legyen a(2;−5) és b(1;4). Adja meg a+b és a⋅b értékét!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a+b=(Xa+Xb; Ya+Yb)=(2+1;-5+4)=(3 ; -1)

a*b= Xa*Xb+Ya*Yb=2*1+(-5)*4= -18
0