Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
481
Számold ki a következő kifejezések értékét, ha x= 3;
y= -2

a. 2x2 - 3y =
b. 3 + 2 y+ x =
c. x + y – xy =
d. 2x +5y – 6x + 6y=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, 6
b, 2
c, -6
d, -24
0