Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
402
Oldd meg az egyszerű egyenleteket!
a) 2x +3 -9x= 6 – 5x
b) 33x -72 +12x -14=23 – 5x
c) 10 – 3(x+2)=2(x+1) – 3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, x=1,5
b, x=2,18
c, x=1
0