Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika sos

Főoldal » Középiskola » Matematika
379
Végezd el a műveleteket! A végeredményt kerekítsd százasra!
45,6+234,6+89=
234,67-98,45-37=
(56,67+78,9)*3,7=
(456,8-87,77)*0,35=
(-34)+(-56)+(+15)-(+66)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
369,2=400
99,22=100
501,609=500
129,1605=100
(-171)=(-200)
0