Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Surgos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
432
ezekhez a feladatokhoz szeretnek segitseget
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!
Számolós:
1. a*ma / 2
5cm*36mm / 2= 50mm*36mm / 2= 1800mm/2= 900mm2
2.
T=a*ma=5*8,4cm=42cm2
x*7cm=42cm2
mb=6cm
3.
bocsi nem tudom mi az a határvonal :D
de
d1=6cm ez a nagyobb külső félköré
K1= d*3,14=18,84cm
d2=4 cm
K2=d*3,14=12,56cm ez a kisebb belső félkör
T1= r másodikon szor pí = 3 másodikon *pí=28,26cm2
T2=2másodikon *pí=12,56cm2
T1-T2=15.7
/2=7,85 cm2 a sárga területe
remélem jó és tudtam segíteni
0