Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Egyenesek metszespontjai

Főoldal » Középiskola » Matematika
501
Sziasztok valaki tudna segiteni esetleg ezekben a matek feladatokban? Elore is koszonom.

35. Egy háromszög csúcspontjai:
A(-2; -1), B(4; -3) és C(4 ; 5). Számítsd ki ab oldal és az m, magasságvonal metszéspontját! Milyen távol van ez a pont a B csúcstól?

19. Számitsa ki az y=-2x+3 és a 4x-y+9=0 egyenletű egyenesek metszéspontjának koordinátáit!

20. Számitsa ki a P(-1:3) pont és a 4x-3y =12 egyenletű egyenes távolságát!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, sos
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Csatoltam képet.
0