Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Általános iskola » Matematika
611
Ha egy szám 12-szereséhez hozzáadunk 86-ot, akkor 470 Ft-ot kapunk. Melyik ez a szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
algebra, matek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
12x+86=470
12x=384
x=32
0