Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kémia.röpi:/

Főoldal » Általános iskola » Kémia
461
₂1.Rendezd el az egyenletet
Fe + HCl = FeCl₂+H₂

2,Melyik anyag oxidálódik a fenti reakcióban?

3,pH 5,5 oldatban milyen színű az univerzális indikátor?

4,Mi az indikátor?

5, 14 g hidrogéngázból mennyi víz keletkezik,ha elég?

6, K + H₂O = KOH + H₂

78 g kálium hány mol vízzel reagál?

Még ma ha lehet plss!!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Kémia

Válaszok

1
A rendezések:
Fe+2HCl=FeCl2+H2
2K+2H2O=2KOH+H2
1