Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

73°44' hány fokkal egyenlő?

Főoldal » Középiskola » Matematika
584
73°44' hány fokkal egyenlő?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
Tudjuk, hogy 60'=1°, innen egyenes arányossággal 1'=(1/60)°, innen pedig 44'=(44/60)°=~0,733, tehát 73,733°-kal egyenlő.
0