Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni

Főoldal » Általános iskola » Matematika
389
Alakítsd át! 6 ,55 m = ….. mm, 6,5 dm2
= ……. cm2, 650mm = …….cm,

6,32 m3
= ……dm3, 6200 dm = ….......m, 6,3 kg = ….... g,
6,9q = ….... kg, 6400g = ….... kg, 6,3t = ….....q,
650 dag = …..... g,
2. / Alakítsd át!: 6,1 h = ..........min, 65 min = .......s, 3600s =...........h,
6,2 d = ..........h, 6,2 h =...........s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
6550mm
650cm2
65cm
6320dm3
620m
6300g
0,0069kg
6,4kg
6300000g
6500g
366min
3900s
1h
148,8h
223200s
0