Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
438
Egészítsd ki a hiányzó adatokat!
2 óra 13perc=……………..perc
2021perc=………….óra…………..perc
8,3 m=…………….mm
1,5kg 32dkg=……………..gramm
31cm+……………mm=475mm
16,5hl+32liter=……………liter
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
133p
33ó 41p
8300mm
1820g
165mm
1682l
0