Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Feladat B

Főoldal » Általános iskola » Matematika
344
Bn=n/2
b1:
b2:
b3:
b4:
b5:
b31:
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

n helyére helyettesítsd be a számokat:

b₁=n/2=1/2
b₂=n/2=2/2=1, és így tovább
1