Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítség

Főoldal » Általános iskola » Fizika
435
Számítsatok ki a golyó impulzusát ha tömege 500 g sebessége 4 m/s
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Segítsetek kérem!!!
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
m = 500g => 0,5kg
v = 4m/s

I = m*v=0,5kg*4m/s=2kgm/s
Módosítva: 5 éve
0