Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS, segitsetek kérlek

Főoldal » Középiskola » Matematika
546
Egy háromszög belső szögeinek aránya 1:2:3, Hány fokos a háromszög legnagyobb szöge?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
háromszög
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
x+2x+3x=360
6x=360
x=60
Szögei: 60, 120 és 180 fokosak
Legnagyobb szöge 180 fokos
0