Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki segítsen!

Főoldal » Középiskola » Matematika
493
Egy üdítőital címkéjén az olvasható, hogy egy pohár (330 ml) üdítő elfogyasztásával 24 g
cukrot viszünk a szervezetünkbe, és ez a mennyiség az ajánlott napi maximális cukorbevitel
13%-a. Hány gramm az ajánlott napi maximális cukorbevitel
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
184,61 g
mivel
a=?
szé=24
p=13
a= szé:p szorozva 100
0