Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Tudtok segíteni?

Főoldal » Általános iskola » Matematika
409
8x-(3+2x+12)-4x+6= x=0
(5x-2)+(7+11x)-(3x+2)= x=-1
(4x-12)+(6x+3y)-(9+10y)= x=2, y=-2
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
8x-(3+2x+12)-4x+6= (-9) x=0
(5x-2)+(7+11x)-(3x+2)=(-17) x=-1
(4x-12)+(6x+3y)-(9+10y)=13 x=2, y=-2
0