Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Sürgős fizikai házi

Főoldal » Általános iskola » Fizika
398
Feladatok a képen

A válaszokat előre is köszönöm!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sürgős, sos, fizika, házi, Házi feladat, Elektromos energia szállítása
0
Általános iskola / Fizika

Válaszok

1
Nem ígérek semmit, mert már régebben vettem.
Isz=Np/Nsz*Ip
Ip=Nsz/Np*Isz
Np=Ip/Isz*Nsz
Nsz=Isz/Ip*Np
0