Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek

Főoldal » Középiskola » Matematika
365
4es feldat! Magyarazattal h lehet koszonom!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
V=1000cm3 -> (1l az 1 dm3, 1 dm3 az 1000 cm3 , tehát 1 liter = 1000 cm3 )
m=20 cm
r=?

V=r2*m*π
1000=r2*π*20
1000/(π*20)=r2
15.92=r2
r= 15.92 ~4
Módosítva: 5 éve
0