Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Megoldás

Főoldal » Általános iskola » Matematika
371
Jancsi 3kg körtét és 5 db 45 ft-os zöldpaprikát vásárolt 675 ft-ért .Menyibe került 1kg körte
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
5*45=225
675-225=450
450:3=150
150 Ft volt
1