Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Heeelp

Főoldal » Általános iskola » Matematika
362
Hany eves toni apukaja ha 3eve 7x olyan idos volt, mint toni es mostmar csak otszor annyi idos?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Most 10:00-re kell
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
toni x
apa 5x

múlt

toni x-3
apa 5x-3

7(x-3) = 5x-3

7x-21=5x-3
2x=18
x=9

toni most 9 apja 45
0