Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Most válaszoljatok. Sürgős

Főoldal » Középiskola » Kémia
409
Hány cm3 0,5 térfogat%-os oldat tartalmaz ugyanannyi oldott anyagot, mint az 5 cm3 2 térfogat%- os?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Kémia

Válaszok

2
2=(voa/5)*100%
voa=0,1cm3

0,5=(0,1/vo)*100% vo=20cm3
1

Ez az eredeti egyenlet:
v/v%=(voa/vo)*100%
0