Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

8 osztályos matek feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
405
Helló valaki tud segíteni?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1, 24/4*3=18 óra
2, Ugyanannyi idő. A darab hosszúsága nem változik...
3, 6/8+4/16=3/4+1/4=4/4=1
4, 48 km...60p //60
0,8 km...1p /*40
32 km...40p
0