Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszögek alapismerete

Főoldal » Középiskola » Matematika
434
Háromszögek alapismerete
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
A fok jeleket majd írd utánuk, én itt nem írom.
1,a 34
b, 146,121, 93
2. alfa=45 alfa'=135
béta= 93 béta'=87
gamma=42 gamma'=138
3. 65,65,50
vagy 57,5 65 57,5
0