Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

❗️❗️Kérem segítsenek ebben az egy feladatban ❗️❗️

Főoldal » Középiskola » Matematika
504
Egy négyzet területe 121 cm. Mekkora annak a négyzetnek a területe, melynek minden oldala háromszorosa az eredeti négyzetnek?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Nekiálltam
0

121·3²=1089 cm² (λ²=3²=9)
0