Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matematika SOS

Főoldal » Általános iskola » Matematika
525
Kérlek csatolom a képet (A PITAGORASZ TÉTEL ALAPJÁN) Kérem SOS
Az a, (a=8cm) (b=15cm)
C, (a= 10dm) (b=27dm) Kérlek levezetéssel a pitagorasz tétwl alapján
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a2+b2=c2
Szóval 82+152=c2 abból még gyököt kell vonni és ennyi.
A másiknál ugyanaz.
0