Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

SOS! Matematika 8.osztály

Főoldal » Általános iskola » Matematika
354
Sziasztok! Holnap 18:00ig kell leadni es nem ertem. Csatolom a kepet
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 45+42+39+36+33+30=225 könyv.
2. 0,-2,-6,-12,-20
3. 9/64=a*q^5 így a=-16/27
0