Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Törtek

Főoldal » Középiskola » Matematika
376
Sziasztok kérlek segitsettek
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
12/10=1,2
7/100=0,07
452/100=4,52
473/1000=0,473
13/1000=0,013
24/10=2,4
342/100=3,42
16/100=0,16
351/1000=0,351
2345/1000=2,345

2,4=24/10
3,08=308/100
4,007=4007/1000
0,002=2/1000
6,02=602/100
0,050=5/100
2,108=2108/1000
12,7=127/10
4,008=4008/1000
5,07=507/100
0