Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek-A kör

Főoldal » Középiskola » Matematika
476
Mit rajzol a számítógép,ha az alábbi egyenleteket adjuk meg?
a) x^2+y^2+2x+2y-2=0
b)x^2+y^2+8x+10y+5=0
c)x^2+y^2-6x+4y+12=0
d)x^2+y^2-4y+13=0
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
kor, feladat, sürgős, Matematika, sos, egyenlet, egyenletek, nehéz, rajz, Középiskola
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
a d.pont kérdéses.
Kör nem lehet, egyenes nem lehet,
0