Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítsetek!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
385
3 kockával dobsz, mennyi lehet az összeg?

A lehetőségeket foglald táblázatba!

Mennyi az N?

Határozd meg a következő valószínűségeket:

p(5)=

p(11)=

p(18)=

p(19)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Mit jelent nálatok órán az N? Az esetszámot?
Ez biztosan általános iskolás kérdés, vagy csak elírtad? Szívesen segítek, de könnyebb ha tudom, hogy milyen eszköztárat használhatok.
Ha van amit értesz belőle/ van konkrét kérdésed, akkor azt is írd le kérlek.
Módosítva: 5 éve
0