Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

5.osztály matematika házi feladat

Főoldal » Általános iskola » Matematika
514
Tizedesek osztása, szorzása a feladat, holnapra kéne!!!

23,02 x 10 =
23,02 x 100 =
23,02 x 1000 =
0,203 x 10 =
0,203 x 100 =
0,203 x 1000 =
45,63 : 10 =
45,63 : 100 =
45,63 : 1000 =
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, szorzás, osztaly, osztás, 5., tizedestörtek
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
1. 230,2
2. 2302
3. 23020
4. 2,03
5. 20,3
6. 203
7. 4,563
8. 0,4563
9. 0,04563
0