Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna segiteni??

Főoldal » Középiskola » Matematika
359
Végezd el a műveleteket! A végeredményt kerekítsd százasra!
45,6+234,6+89=
234,67-98,45-37=
(56,67+78,9)*3,7=
(456,8-87,77)*0,35=
(-34)+(-56)+(+15)-(+66)=
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
369,2 400
99,22 100
501,609 500
129,1605 100
-9 -10
0