Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Leuqu

Főoldal » Általános iskola » Matematika
551
Itt van
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a)
b=180-100=80°
y(külső)=180-36=144°
a=80+36=116 180-116=64°
a(külső)=180-64=116°

b)
b=180-90=90°
b(külső)=180-90=90°
a(külső)=180-41=139°
a=180-139=41°
y=41+90= 131 180-131=49°
y(külső)=180-49=131°
e=180-131=49°

c)
b=180-100=80°
a=180-54=126 126:2=63°
a+54= 63+54=117°
y=80+63=143 180-143=37°
y(külső)=180-37=143°
0