Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Háromszögek szögei

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Valaki segítsen
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
389
a) y=34+28=62° b=90+28=118 180-118=62° a=90+34=124 180-124=56°
b) y=34+20=54° b=90+20=110 180-110=70° a=65+90=155 180-155=25 25×2=50°
c) 180:3=60 y=60° b=60° a=60°
0

A második képen lévő feladatot nem tudom.
Az első képet elküldenéd mert itt olyan furán jön ki?
0