Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Valaki tudna gyorsan segíteni?

Főoldal » Középiskola » Matematika
627
Egy trapéz alapjai 9 cm és 6 cm, szárai 3 cm és 5 hosszúak.
Mekkora a trapéz kiegészítő háromszögének a 5 cm-es oldal meghosszabbításával létrejövő oldala.
a=9, b=3, c=6, d=5, y=?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
y=10 cm
0