Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek kérdés rövid

Főoldal » Általános iskola » Matematika
500
Egy tanuló 280 forintot spórolt a zsebpénzéből két hónap alatt. Az első hónapban és a második hónapban összegyűjtött összegek aránya 2/5. Mennyi pénzt takarított meg a tanuló két hónapban külön-külön?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, arányosság, rövid
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csatoltam képet.
0

280:7=40
2*40=80
5*40=200
0