Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek.

Főoldal » Általános iskola » Matematika
421
Csatoltam képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
sos
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
10-5x=12x
10=7x
10/7=x

X-3+x<8
2x-3<8
2x<5
X<5/2


4x+4+2x-6=3x-6+3x+15
6x-2=6x+9
-2=9. Nincs megoldása
0