Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Esélytelenek nyugalma :)

Főoldal » Középiskola » Matematika
397
Sziasztok!
Drága húgom szörnyen kiborito feladata következik:
Egy derékszögu háromszög Területe 300cm2, átfogója 25 cm. Mekkorák a háromszög befogoi?

Nagyon köszi bárki is vagy !
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
Két megoldás van.
a=15 és b=20
a=24 és b=7
0

Akkor nincs megoldás.
Ha grafikusan ábrázolod a két egyenletet, akkor látni, hogy nincs közös pont.
0