Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Matek egyenes arányosság példa

Főoldal » Középiskola » Matematika
738
Két szám összege 48, arányuk 3/5. Melyik ez a két szám?
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
matek, arányosság, egyenes
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

1
3+5=8
48:8=6
6*3=18
6*5=30
A 18 és a 30 a két szám
0