Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Számok és betűk használata 2 .

Főoldal » Általános iskola » Matematika
393
Tudna valaki segíteni? Csatoltam a képet.
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

2
Csinálom
1

S=szendvics, p=pogácsa, k= kakaos csiga
S+p+k
4p+3s+1k
5s+5k
12 kakaos csiga, 8 pogácsa és 23 szendvics
110+80+140=330
4*80+3*110+140=320+330+140=790
5*110+5*140=1250
12*140+8*80+23*110=4850
1