Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Kérlek segítsetek! S.O.S.!

Főoldal » Általános iskola » Matematika
361
Kérlek segítsetek megoldani ezt a matek feladatot! Csatoltam képet. Kérlek segítsetek!
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
Matematika
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
60:100*30=18
18 madár van
60-18=42
42:2=21
21 bogár van
1