Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Segítséget kérnék!!Sos

Főoldal » Általános iskola » Matematika
434
1. Melyik számnak 10%-a 0,467
2. Melyik számnak 200%-a 148,6
3. Melyik számnak 1000%-a 0,2
4. Melyik számnak 75%-a 9
5. Melyik számnak 120%-a 18
6. Melyik számnak 8%-a 28,8
7. Melyik számnak 7%-a 72,17
8. Melyik számnak 11%-a 50,358
9. Melyik számnak 29%-a 10,44?
Nagyon hálás lennék ha valaki válaszolna!:D
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
Szia!

1. Melyik számnak 10%-a 0,467

100%-a: 0,467 x 10= 4,67

2. Melyik számnak 200%-a 148,6

100%-a: 148,6 : 2= 74,3

3. Melyik számnak 1000%-a 0,2

100%-a: 0,2 : 10= 0,02

4. Melyik számnak 75%-a 9

1%-a: 9 : 75= 0,12
100%-a: 12

5. Melyik számnak 120%-a 18

1%-a: 18 : 120= 0,15
100%-a: 15

6. Melyik számnak 8%-a 28,8

1%-a. 28,8 : 8= 3,6
100%-a: 360

7. Melyik számnak 7%-a 72,17

1%-a: 72,17 : 7= 10,31
100%-a: 1031

8. Melyik számnak 11%-a 50,358

1%-a: 50,358 : 11= 4,578
100%-a: 457,8

9. Melyik számnak 29%-a 10,44?

1%-a: 10,44 : 29= 0,36
100%-a: 36

-1