Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

Exponenciális egyenlet

Főoldal » Középiskola » Matematika
1806
Segítsetek légyszi az f) kell köszönöm
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Középiskola / Matematika

Válaszok

2
27*9^x - 5*16^x = 11*9^x + 4*16^x
16*9^x = 9*16^x

Innen látszik, hogy X = 1
1

Részletesebben kidolgozva, csatolom a képet.
2