Keresés


Toplista

Toplista
  • betöltés...

Magántanár kereső

Ha szívesen korrepetálnál, hozd létre magántanár profilodat itt.
Ha diák vagy és korrepetálásra van szükséged, akkor regisztrálj be és írd meg itt, hogy milyen tantárgyban!

S.O.S matek házi

Főoldal » Általános iskola » Matematika
424
Oldd meg az alábbi egyenleteket algebrai úton (mérlegelvvel) és grafikusan (függvények segítségével) is!

a) 2X +4 = - 3X - 1

b) - X + 6 = 3
Jelenleg 1 felhasználó nézi ezt a kérdést.
0
Általános iskola / Matematika

Válaszok

1
a, x=-1 ábrázold a 2 függvényt, ahol metszik egymás az a -1
b, X=3 ábrázold a függyvényt, 3 konstans függvény ( vízszintes egyenes), x=3 nál metszik egymást
0